Nieuws

Sluiting

Sluiting
 Ons kantoor is ivm de feestdagen gesloten op 24 december 2020 - 31 december 2020 - 01 januari 2021. Fijne feestdagen en een voorspoedig doch vooral gezond 2021.
 

Persbericht KBvG: Financiƫle problemen door Corona

Persbericht KBvG: Financiële problemen door Corona
Deurwaarders: snel bellen bij coronaschulden  Actiesite op www.bellenisoplossen.nl  De Nederlandse gerechtsdeurwaarders verwachten de komende tijd vaker te maken te krijgen met particulieren en ondernemers die als gevolg van het coronavirus in financiële problemen komen. In een vandaag gestarte STER-campagne roept beroepsorganisatie KBvG hen op snel contact op te nemen als een deurwaardersbrief op de mat valt. “Hoe eerder men belt, des te eerder kunnen we een oplossing bereiken”, aldus Wilbert van de Donk, voorzitter KBvG.  Gerechtsdeurwaarders zien aankomen dat mensen door het coronavirus in de financiële problemen komen. Mkb-ondernemers die ineens hun omzet zien wegvallen, zzp’ers met een lege werkagenda maar ook particulieren die zonder werk zitten: velen van hen hebben nog nooit met een deurwaarder te maken gehad. Met de campagne ‘bellen is oplossen’ willen gerechtsdeurwaarders hen stimuleren snel te bellen met de gerechtsdeurwaarder, zodat de situatie besproken en opgelost kan worden opgelost. Dat voorkomt dat hun schulden oplopen.  Geen onwil, maar onmacht Van de Donk: “Als gerechtsdeurwaarders komen we in actie wanneer een rekening niet betaald wordt. Dat wil niet zeggen dat we alleen maar komen ‘innen’. Door de situatie te bespreken kunnen we helpen het probleem zo snel en zo goed mogelijk op te lossen. Vergeet niet dat hier geen sprake is van onwil, maar van onmacht. Vrijwel niemand heeft deze crisis zien aankomen; veel mensen zijn erdoor overvallen en er ook financieel direct door geraakt.” De campagne ‘bellen is oplossen’ wordt mede mogelijk gemaakt door de STER die zendtijd ter beschikking heeft gesteld. Naast radiospotjes is ook een website online gebracht (www.bellenisoplossen.nl). Ook gaat de KBvG de campagneboodschap via sociale media onder de aandacht van het publiek brengen.
 

CORONA-Virus

CORONA-Virus
Ons kantoor is wel geopend, doch vragen u beleefd ons kantoor niet onnodig te bezoeken. Wij zijn goed te bereiken via de telefoon en/of e-mail en vragen u dan ook om dat zoveel mogelijk op die wijze te doen. Spoedopdrachten zullen met de grootste zorg worden behandeld, zolang er geen tijdelijk wettelijk verbod komt op het uitbrengen van gerechtelijke stukken.
 

Uitspraak Hoge Raad inzake

Uitspraak Hoge Raad inzake
De Hoge Raad heeft beslist dat de zgn. "veertiendagenbrief " voor consumenten minimaal dient te luiden:                                                             A. betaling binnen 15 dagen nadat deze brief bij u is bezorgd/of door u is ontvangen, danwel B. betaling binnen 14 dagen vanaf de dag nadat deze brief bij u is bezorgd/of door u is ontvangen. Op deze site onder info staat een voorbeeld "aanmaning "  
 

Digitaal Beslagregister per 01 januari 2016.

Digitaal Beslagregister per 01 januari 2016.
Per 01 januari 2016 is het Digitaal Beslagregister (DBR) een feit. Ons kantoor is daarop aangesloten en daardoor kunnen we u zo meer zekerheid geven omtrent de verhaalbaarheid van uw geldvordering en het maken van onnodige kosten wordt daardoor wellicht voorkomen. Wij helpen u graag.  
 

Promotiedagen

Promotiedagen
Al ruim 15 jaar actief op de Promotiedagen in Martiniplaza te Groningen!